Project nieuwe Delhaize Geel: update


De werken aan de nieuwe Delhaize in Geel schieten goed op. De grote betonpanelen zijn geplaatst en de metselwerken zijn begonnen. Momenteel worden dragende binnenmuren gebouwd waarop Steeldeck profielplaten zullen komen. Deze zijn geperforeerd voor een betere geluidsdemping en zullen nog gevuld worden met cannelure isolatie.

DSC03315.jpgDSC03304.jpgDSC03299.jpgDSC03283.jpgDSC03278.jpgDSC03276.jpgDSC03266.jpg

Studiebureau Stabilogics deed een stabiliteitsstudie en stelde daarbij grote houten draagbalken voor. Deze kunnen een grote overspanning aan en bovendien ogen ze ook erg mooi. Tussen de houten dragers zijn reeds profielen geplaatst die dienen voor de dakramen. Daarnaast zullen er nog speciale dragers opkomen waarin de koelinstallaties op het dak passen.

Wanneer alle profielen zijn gemonteerd en de draagmuren er staan kan het dak erop. Dat zal nog voor het bouwverlof gebeuren. Hiervoor zullen eerst veiligheidsnetten gehangen worden zodat dakwerkers in alle veiligheid de werken kunnen uitvoeren. Na het bouwverlof zal het buitenschrijnwerk gebeuren en zullen de niet-dragende muren worden gemetst.Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons