ALTEZ BOUWT EEN NIEUW HOOFDKANTOOR IN OUDSBERGEN


Het startschot voor de realisatie van ons nieuw kantoorgebouw op de site in Oudsbergen is een feit.

Het nieuwe kantoorgebouw, met een oppervlakte van 900 vierkante meter, zal niet alleen dienen als het uithangbord van de groep, maar ook als showcase van onze expertise en toewijding op vlak van kwaliteit en innovatie. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de werkomgeving, maar ook aan opleidingsmogelijkheden en ontspanning. Het welzijn van onze medewerkers en de sociale interactie staan hier centraal door gebruik te maken van ergonomische werkplekken met aandacht voor akoestiek en klimaatbeheersing.

Kenmerkend wordt eveneens de toepassing van energiezuinige en circulaire bouwtechnieken.De keuze voor duurzaam en circulair bouwen is een bewuste beslissing waar we als bedrijf streven naar het minimaliseren van de ecologische voetafdruk en het maximaliseren van de herbruikbaarheid van materialen. Het nieuwe pand zal worden gebouwd met het oog op energie-efficiëntie en zal dienen als een voorbeeld van hoe bedrijven kunnen bijdragen aan een meer duurzame toekomst.

Architectenbureau Buro B is verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting van het nieuwe kantoorgebouw.Geïnspireerd door de elegantie van de Japanse architectuur, hebben we een ontwerp gecreëerd dat zowel esthetisch als functioneel is. Door het gebruik van glas en beton wordt natuurlijk licht gemaximaliseerd en wordt een gevoel van ruimte en openheid gecreëerd. Dat komt de productiviteit van de medewerkers ten goede. Tegelijkertijd biedt de betonnen schil bescherming tegen overdreven opwarming en zorgt het voor een gevoel van geborgenheid en stabiliteit.

Het nieuwe kantoorgebouw zal worden gebouwd op dezelfde site als het huidige hoofdkantoor in Oudsbergen. Het komt vlak voor het bestaande gebouw, dat dan in een latere fase wordt afgebroken. We gaan dit allemaal realiseren zonder de dagelijkse werking van het bedrijf te verstoren.

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met LG Beton en Meco Metal, partners van de Altez Construction Group.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons