#Great2Build; Project Global Estate Group / PGS


Het project van Global Estate Group / PGS wordt een bedrijfsgebouw te Oostende met plaats voor productie en werkplaats. Vandaag werden de loskaaien gegoten voor de toekomstige chauffeurs. Deze 5 mannen ter plaatse verzorgen niet alleen de leuke sfeer op de werf, maar zorgen ook voor de nodige beroepsernst om de bekisting loodrecht en proper te zetten zodat het gieten zonder enig probleem kon verlopen.

ALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-8.jpgALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-7.jpgALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-6.jpgALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-5.jpgALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-4.jpgALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-3.jpgALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-2.jpgALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-9.jpgALTEZ_Fotograafien_GlobalJordan&FreemanOostende_webresolutie-1.jpg

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons