Open Dag TojaPigsAfgelopen jaar is door Altez Agrarische Bouw en Tolsma-Grisnich voor het bedrijf Tojapigs, Daan Janssen, in Escharen een prachtig nieuwe moderne opslag gebouwd voor de lange bewaring van aardappelen die verwerkt worden door Lamb Weston tot diepgevroren frites.

Een degelijk en duurzaam Altez-bouwconcept met goed isolerende drukvaste prefab betonwanden, voorzien van een dubbel geïsoleerd dak en een ruime drukkamer volledig uitgevoerd in beton. Alle bewaarcellen zijn voorzien van ondergrondse ventilatie kelders met Swaans Agra Flexiflor ventilatieroosters en mechanische koeling op basis van propaan-glycol.

Uniek aan dit project zijn de verschillende geluid beperkende voorzieningen voor de omgeving en de mooie schakeling met een ruime laad- en losruimte in het midden, zodat de producten onder alle weersomstandigheden binnen droog geladen en gelost kunnen worden. Om daarbij flexibel te kunnen werken is deze ruimte langs diverse zijden uitgevoerd met brede doorgangen die afgesloten kunnen worden met aluminium schuifdeuren waarin lamellen roosters verwerkt zijn zodat ook een natuurlijke ventilatie mogelijk blijft.

Deze open dag wordt naast de voorgenoemde partners georganiseerd samen met ABN AMRO en diverse relaties en leveranciers van Tojapigs en is zeker de moeite waard om te zien voor de professionele aardappelteler en -bewaarder.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons