#great2build: Opbouw van de parkeerluifel; Jaguar / Landrover Beveren


Project: Jaguar / Land Rover te Beveren.

Een van de onderdelen van dit project is de bouw van een parkeerluifel. Bekijk de foto's van de montage:Foto funderingen:  de parkeerluifel besteld voor het project bij garage DeRidder in Beveren wordt uiteraard stevig verankerd. Elke kolom krijgt zijn eigen fundering insitu gestort in een verloren bekisting. Ankers worden met uiterste precisie gepositioneerd.

Foto Montage en staalstructuur:  Na de leveringen van het staal gaan de montage ploegen direct aan het werk. In een mum van tijd staat de op maat gemaakte staalstructuur recht. De ervaren monteurs verbinden alles tot een solide geheel. De uitvoering gaat vlot, dankzij een goede voorbereiding en de duidelijke uitvoeringsplannen. Het gebruik van hoogtewerkers en een montagekraan zorgen voor een veilige montageFoto steeldeck: Het dak wordt dichtgelegd in steeldeckplaten.Foto lichtstraat:  Een brede lichtstraat over de gehele lengte van de parkeerluifel zorgt voor extra lichtinval. Initieel zat deze lichtstraat niet in het ontwerp, maar werd op laatste moment toegevoegd. Onmiddellijk werden de plannen bijgesteld door onze werkvoorbereiders en tekenaars zodat de lichtstraat zonder vertraging geplaatst kon worden.Foto dakdichting:   Het dak wordt afgewerkt met de juiste isolatie en dakhuid. Extra zorg gaat naar de installatie van de HWA afvoeren en dakrandopstanden. 

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons