Live videobeelden; Opbouw van de "Bewaarloods van de Toekomst".Toekomstgericht denken is rekening durven houden met duurzaamheid en milieu. Dat doen we voor elk nieuw project, zo ook voor onze bewaarloodsen. Jammer genoeg kost de opslag van landbouwproducten - zoals aardappelen, uien, tarwe en wortelen - nog altijd een hoop energie. Het ventileren, koelen of verwarmen van opslagruimtes gebeurt namelijk met fossiele brandstoffen.  Het werd tijd voor een radicale oplossing. Daarom ontwierpen we een nieuw soort opslagruimte voor onze opdrachtgever Tonnie van Peperstraten in Oude-Tonge. Een bewaarloods die het gebruik van fossiele brandstoffen opvangt en vervangt.

In het gebouw, met een oppervlakte van ca. 8100 m², wordt ruimte gemaakt voor zo’n tienduizend ton akkerproducten, waaronder aardappelen, uien en granen.We voorzien een overdekte laad- & losruimte, een dubbel laaddock, machineberging, een overdekte wasplaats voor landbouwmachines en een spoel- en vulplaats voor de landbouwspuit.

De live beelden van de bouwwerkzaamheden zijn hieronder te volgen.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons