Bewaarschuur van de toekomst

Altez Agrarische Bouw, marktleider in het bouwen van bewaarloodsen, zal de bewaarschuur van de toekomst bouwen.Het akkerbouwbedrijf Van Peperstraten, in samenspraak met Greenpoint, heeft Altez Agrarische Bouw het vertrouwen gegeven voor het bouwen van de bewaarschuur van de toekomst.

Optimaal gebruik van zonnepanelen, optimaal gebruik van de isolatiewaarden van Altez Prefab betonwanden en het slim opvangen van regenwater doorbreekt de keten die afhankelijk is van vervuilende en kostbare fossiele brandstoffen als diesel en aardgas.

De opslag van landbouwproducten, zoals aardappelen, uien, tarwe en wortelen kost veel energie. Nog altijd is her de gewoonte om opslagruimtes te koelen of te verwarmen met fossiele brandstoffen. In deze “Bewaarschuur van de Toekomst” zal doormiddel van zonnepanelen energie worden opgewekt. Het regenwater wordt opgevangen, evenals het spoelwater, in kelders onder de loods, waar dit voorheen, ongebruikt, in de sloten liep.Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons