Opendeurdag Agri Watte 2018Ook een dergelijke innovatieve en duurzame bewaarloods bouwen? Altez Agrarische Bouw denkt graag met u mee!Neem contact op middels het contactformulier of bel direct om direct een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde bouwconsulenten.Plan direct een afspraak met onze bouwconsulent.

Telefoonnummer België: +32 (0) 51 25 99 99Telefoon nummer Nederland: +31 (0) 85 009 05 29

Op zaterdag 8 september zal er een Open Deur Dag plaats vinden naar aanleiding van de opening van de nieuwe bewaarloods van de firma Agri Watté.Altez Agrarische Bouw heeft deze loods gebouwt en realiseerd daarmee de 8ste bouwwerken voor de familie Watté.De Open Deur Dag zal plaats vinden aan de Latumdreef 1, 9630 te Zwalm. De openingstijden zijn van 10:30 tot 17:00.De familie Watté, Altez Agrarische Bouw en de overige sponsoren nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen in deze moderne opslagloods.U treft hierbij reeds een video aan van de bouw.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons