Openingsspeech Agribex 2017 (Johan Colpaert - Altez CEO)Openingsspeech Agribex 2017; Johan Colpaert, Altez CEO: ondersteuning en verantwoordelijkheidsgevoel voor de sector ten top!

De officiële lancering van deze editie van Agribex 2017 werd, zoals gebruikelijk, tijdens de professionele dag op dinsdag 5 december gegeven in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de politieke wereld, landbouworganisaties en Fedagrim, de Belgische Federatie van leveranciers van machines, gebouwen en uitrusting voor landbouw en groene ruimten.

"Tijdens deze editie willen we de toekomst van de landbouw en veeteelt in België voorbereiden met een duidelijk doel: om deze gebieden economisch duurzaam en levensvatbaar te maken," zei Johan Colpaert, president van de Federatie. "We moeten er ook voor zorgen dat consumenten respect hebben voor degenen die hen voeden. Zonder dat kunnen we onze ambities niet bereiken, "voegt hij eraan toe.

Voorzitter Johan Colpaert van Fedagrim, de organisator van de beurs, liet er in de openingstoespraak geen gras over groeien: “duurzaamheid betekent ook wederzijds respect.” Landbouwers zetten zich in op veilig, gezond en kwalitatief hoogwaardig voedsel te produceren voor de consument. Andersom moet de consument de landbouwer een volwaardig loon gunnen.

Niet alleen door meer te betalen. “Regelgeving moet kwaliteit waarborgen, maar mag de sector niet tegenwerken.” Doet ze dat niet, dan zal de Belgische landbouw vanzelf verdwijnen, en wordt men afhankelijk van het buitenland.

Meer informatie aangaande het "Economisch dossier" van Fedagrim ten aanzien van de Belgische landbouw treft u hier aan.

Website Fedagrim

Website Landbouwleven

Neem contact met ons op voor meer informatie aangaande de innovatieve producten van Altez die bijdragen aan een "gezond" landbouwschap.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons