#great2build; Update Jaguar / Landrover te Beveren


De afgelopen weken heeft de werf in Beveren een grote vooruitgang geboekt. In bijgaande afbeeldingen een overzicht:

Funderingen zijn steeds belangrijk, hier des te meer en des te complexer aangezien het hier om funderingen voor specifieke toestellen gaat van de auto werkplaats. Dit is een verlaagde fundering waar later een mechanische brug zal komen te staan.Onze ploegen bekisten en gieten de fundering en het onderste deel van de liftschacht. Door de lift zal iedereen toegang hebben tot de hoger gelegen verdiepingen van de nieuwe showroom.De laatste wachtbuizen worden gestoken. Deze zullen na voltooiing van het gebouw gereed liggen om extra kabels te ontvangen, zeker nu er meer en meer elektrisch wordt gereden, zal er een stijgende vraag zijn naar laadstations. De wachtbuizen laten een latere uitbreiding toe.Om een stabiele en dragende ondergrond te garanderen voor de funderingen wordt er een dikke laag stabiel aangevoerd en correct in lagen aangedamd. Hierdoor garanderen we een duurzame ondergrond voor de latere betonstructuur.Het eerste deel van de werkplaats is gemonteerd. Na de uitvoerige grondwerken krijgt de nieuwe stelplaats en werkplaats vorm. Tegelijkertijd wordt de dubbele wapening voor de vloerplaat voorbereid.

Alle hens aan dek voor het gieten van de vloerplaat van de toekomstige werkplaats. Een intense taak op 1 van de warmste dagen van deze nazomer.
Alle hens aan dek voor het gieten van de vloerplaat van de toekomstige werkplaats. Een intense taak op 1 van de warmste dagen van deze nazomer.De betonnen kern van de uitbreiding geeft de nodige laterale stabiliteit. Hierdoor wordt deze ter plaatse gegoten. Enkel waar de betonnen kern raakt aan de bestaande bouw, wordt een op maat prefab passtuk gebruikt. Met uiterste precisie wordt deze geplaatst.Een Olie en benzine afscheider (OBS tank) hoort bij elke garage. Hier wordt de oude OBS tank door een gecertifieerde firma industrieel leeggetrokken en gereinigd. De inhoud wordt correct afgevoerd en verwerkt.Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons