#great2build Update werf Jaguar | Land Rover te Beveren.


Op de werf zijn de grondwerken reeds ver gevorderd. 


De teelaarde van het terrein wordt vooraleer de werken omgewoeld en door een cilinderzeef gevoerd om de wortels te scheiden van de humusrijke teelaarde. De teelaarde wordt correct op het terrein gestockeerd om later de groenzones van het project mee aan te leggen.

Met behulp van een bulldozer en een laser niveau pas wordt de koffer in bouwstof aangelegd op de correcte hoogte om het terrein bouwrijp te maken. Het materiaal van de koffer wordt op zware worteldoeken uitgespreid zodat de onderliggende lagen niet worden vermengd met het aangevoerde bouwstof. De koffer wordt na uitspreiding aangewalst.Het nieuwe gebouw van de Jaguar garage zal beschikken over een hypermoderne carwash installatie. Het regenwater wordt opgevangen in 3x betonnen putten van elk 20.000liter. Dit water wordt dan gebruikt voor het wassen van de wagens. Met behulp van een zware kraan worden deze betonnen putten vakkundig geplaatst volgens plan.Om het terrein op het juiste niveau te nivelleren, zijn er grote hoeveelheden gezuiverd bouwstof nodig. Dit wordt aangevoerd met kipwagens.Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons