Begijnhoeve; nieuwste vlog

Rob en Tommie wonen en werken al een aantal maanden op de nieuwe stal. Zoals je in de vorige video's hebt gezien, zijn de constructies nog niet klaar en wordt er bijna elke week nieuwe dingen gebouwd. In deze wekelijkse vlog nemen Rob en Tommie je mee op een tour langs de stallen en de binnenbak om je de nieuwe upgrades en toekomstplannen te laten zien. Ze hebben ook plannen met een aantal van hun paarden.

Benieuwd wat er komt kijken bij het bouwen van een nieuwe stoeterij met de beste technieken om de paarden en hun ruiters zo goed mogelijk te verzorgen? Eigenaren en Internationale Grand Prix ruiters Tommie en Rob bouwen momenteel aan een geweldige 2.0 versie van Stoeterij De Begijnhoeve! Wat is nodig en belangrijk bij het bouwen van een stoeterij? In deze nieuwe wekelijkse serie nemen Tommie en Rob je mee in het bouwproces en geven ze je een indruk van hun leven inclusief hun prachtige paarden en schattige honden “Louis” en “Gijs”.Wil meer zien? Abonneren: http://bit.ly/2IBTrAt

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

CONTACTEER ONS

Een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons

Zoekt u een professionele partner in industriebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Altez Industriebouw, wij helpen u graag verder met elk type. Van loods tot toonzaal.

Contacteer Ons